Sosyal Medya'dan Para Kazanmak

Sosyal Medya'dan para kazanmak günümüzde bir çoğumuzun ilgisini çekmekte. O halde Sosyal Medya'dan nasıl para kazanılıyor gelin birlikte inceleyelim.


Öncelikle sosyal medya nedir BK Reklam'ın tabirleriyle bahsedelim. Sosyal medya günümüzde insanların vakit geçirmek, sosyalleşmek ve diğer insanlarla iletişim kurmak için tercih ettiği mecraların önde geleni diyebiliriz. İnsanlar boş zamanlarında ve canları sıkıldığında vakitlerinin %80'ini Sosyal Medya'da geçiriyor.


Pekala insanlar günlerinin neredeyse yarısını Sosyal Medya'da geçiriyorsa biz neden bu alandan yararlanmayalım? Sosyal Medya'yı bir semt olarak düşünürsek her semtin olmazsa olmazlarından bir dükkan açmaya ne dersiniz? Ya da bu semtte bulunan pazar alanlarından birine tezgah açmaya...


İnsanlar sosyalleşmek ve vakit geçirmek için günde milyonlarca içeriğe hızlıca göz atıyor. Swipe up dediğimiz yukarı kaydır hareketi 2 yaşındaki bebeklerin bile aşina olduğu bir hareket haline geldi. İnsanlar günde binlerce kez yukarı kaydır yaparken, zevklerine göre içerikleri görürken, yine zevklerine göre ürün veya hizmetleri görmeleri ilgilerini çekmez mi? Kesinlikle çeker. O halde Sosyal Medya'dan Para Kazanmak konusuna bir adım attık bile.


Günümüzün Sosyal Medya platformlarından en önde geleni tartışmasız Instagram olmuş durumda. Hatta Sosyal Medya'dan Para Kazanmak deyince insanların aklına İnstagram'dan para kazanmak geliyor. O halde şimdi konunun özüne İnstagram'dan para kazanmanın yollarına değinelim.


İnstagram'dan para kazanmak için öncelikle ürünlerimizi veya hizmetlerimizi sunduğumuz bir hesabımız olmalı. Bu hesapta ürün&hizmet'lerimizi en profesyonel gözle fotoğraflamalı ve editörel bir dille tanıtmalıyız.